Email [προστασία μέσω email]

Καλέστε τώρα0086 15064665250

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ Diode

111
222
333
Η γερμανική TUV Medical CE και η αμερικανική FDA έχουν εγκριθεί φορητό μηχάνημα αποτρίχωσης με λέιζερ 808nm για μόνιμη θεραπεία αποτρίχωσης
Η γερμανική TUV Medical CE και η αμερικανική FDA έχουν εγκριθεί φορητό μηχάνημα αποτρίχωσης με λέιζερ 808nm για μόνιμη θεραπεία αποτρίχωσης
Η γερμανική TUV Medical CE και η αμερικανική FDA έχουν εγκριθεί φορητό μηχάνημα αποτρίχωσης με λέιζερ 808nm για μόνιμη θεραπεία αποτρίχωσης

Η γερμανική TUV Medical CE και η αμερικανική FDA έχουν εγκριθεί φορητό μηχάνημα αποτρίχωσης με λέιζερ 808nm για μόνιμη θεραπεία αποτρίχωσης


Ερώτηση
Περιγραφή

1Η τεχνολογία λέιζερ διόδου βασίζεται στην επιλεκτική δυναμική του φωτός και της θερμότητας. Το λέιζερ
μήκος κύματος 808 nm περνά μέσα από την επιφάνεια του δέρματος για να φτάσει στη ρίζα των θυλάκων της τρίχας, το φως μπορεί να απορροφηθεί και να μετατραπεί σε ζημιά από θερμότητα στον ιστό των τριχοθυλακίων, έτσι ώστε η τριχόπτωση να αναγεννηθεί χωρίς τραυματισμό του περιβάλλοντος ιστού.
Λέιζερ διόδων 808 nm Σύμφωνα με την αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμίας, το κύμα φωτός 808 nm διεισδύει στην επιδερμίδα απευθείας στο θύλακα της τρίχας, προτρέποντας, τα μαλλιά πέφτουν φυσικά και διεγείρουν την αναγέννηση του κολλαγόνου ταυτόχρονα, επιτυγχάνοντας το αποτέλεσμα σύσφιξης και αναζωογόνησης του δέρματος. .
Τα μη επεμβατικά picosecond χρησιμοποιούν την αρχή του λέιζερ για να μεταδώσουν μια δέσμη λέιζερ συγκεκριμένου μήκους κύματος μέσω της επιδερμίδας και του χόριου, καταστρέφουν τα έγχρωμα κύτταρα και τα σωματίδια και τα υπολείμματα επεξεργάζονται και απορροφώνται από τα μακροφάγα στο σώμα.

Τεχνολογικά πλεονεκτήματα

1.Πολύ σταθερή και πιο ισχυρή νέα χρυσή μονάδα λέιζερ συγκόλλησης με εισαγόμενες ράβδους από την εταιρεία USA Coherent. Μπορεί να πυροβολήσει περίπου 20 εκατομμύρια φορές.
2. Διπλά φίλτρα νερού, αλλαγή φίλτρων μόνο ανά 6 μήνες και 1 χρόνο. Και κάποια παλιά φίλτρα σε ορισμένα μηχανήματα χρειάζονται αλλαγή φίλτρου κάθε μήνα. Εξοικονομήστε πολύ κόστος συντήρησης και χρόνους για εσάς.
3. Η νέα αντλία νερού εισαγωγής στην Ιταλία αντικατέστησε την κινεζική αντλία με καλύτερο σύστημα ψύξης και πιο αθόρυβη θεραπεία αποτρίχωσης. Αυτές οι προφανείς διαφορές θα βρεθούν όταν οι πελάτες σας συγκρίνουν με ορισμένα μηχανήματα με κινεζική αντλία νερού.
Το σύστημα ψύξης 4.TEC, μπορεί να ελέγξει τη θερμοκρασία του νερού μόνος σας για να διατηρήσει τη μηχανή λέιζερ διόδων 808 να λειτουργεί συνεχώς μέσα σε 24 ώρες ακόμη και το καλοκαίρι. Ίδια λειτουργία με το κλιματιστικό στο σπίτι σας.
5. Διάφορες μονάδες λέιζερ ισχύος για την επιλογή σας, 300W 500W 600W 800W 1000W 1200W 1600W... (6bars 10basr 12bars, 16bars laser)
6. Single wave 808, 755nm/808nm/1064nm double wave and triple wave for option

περισσότερα Χαρακτηριστικά

1. Χειριστείτε με οθόνη αφής LCD, ίδια με την οθόνη του μηχανήματος, δυνατότητα εναλλαγής σε αναμονή/έτοιμο, ρυθμιζόμενο ενεργειακά, θερμοκρασία/πληροφορίες που εμφανίζονται, πιο βολικό για λειτουργία.

2

2. 3 είδη σημείων μεγέθους για επιλογή, διαφορετικό μέγεθος σημείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετική επεξεργασία περιοχής. Μεγάλο μέγεθος κηλίδας για μεγάλη περιοχή, μικρό μέγεθος σημείου για θεραπεία αποτρίχωσης μικρής περιοχής.
3

3. Το προηγμένο σύστημα ψύξης και το άκρο κρυστάλλου ελαχιστοποιούν τους επιδερμικούς κινδύνους διατηρώντας παράλληλα τη θερμότητα μέσα στο χόριο όπου θεραπεύονται τα θυλάκια της τρίχας, για να διασφαλιστεί η ασφαλέστερη και πιο άνετη θεραπεία.

4

4. Έξυπνη λειτουργία και λειτουργία ειδικού προαιρετικά, κατάλληλη για αισθητικούς και γιατρούς, ασφαλής και επαγγελματική για την επέμβαση
5. Προαιρετική άκρη προσώπου
5

Προσδιορισμός:

Μηχάνημα λέιζερ διόδων μήκους κύματος 808nm

Μέγεθος σημείου

12 * 20mm2

Μέγεθος οθόνης

11.6 ιντσών

ζωή

20 εκατομμύρια βολές

Μήκος κύματος

808NM±3NM(755+808+1064nm is optional)

Συχνότητα

1-10HZ

Ενέργεια

1-160J

Ισχύς λέιζερ

600W (800W, 1000W, 1200W για επιλογή)

Πλάτος παλμού

1MS-400MS

Τάση τάσης

110-240V

Σύστημα ψύξης

Ψύξη TEC+Air Cooling+ψύξη ημιαγωγών

Συστήματα προστασίας

Προστασία θερμοκρασίας, προστασία από τάση, προστασία από έλλειψη νερού

Μεικτό βάρος

35KG

Μέγεθος

* 44 58 * 56cm

Η καινοτομία μας

Η ποιότητα του μηχανήματος καθορίζεται από το υλικό και το λογισμικό, που συνεργάζονται αρμονικά για να προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα θεραπείας και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε αυτήν την εμπειρία για να προσφέρουμε μια διαισθητική διεπαφή χρήστη που απλοποιεί τη λειτουργία για τον τεχνικό.
Καινοτόμος τεχνολογία, επώνυμα ανταλλακτικά, όπως αντλία νερού Ιταλίας, ράβδοι λέιζερ συνεκτικών ΗΠΑ κ.λπ., όμορφη σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής - Αυτό έχει ωθήσει δραματικά τα όρια για τα μηχανήματα μας, οδηγώντας το Weifang KM Laser σε μια νέα εποχή ακρίβειας λέιζερ.

6

7

8

9

Cεπικοινωνήστε μαζί μας