Ηλεκτρονική Διεύθινση[προστασία μέσω email]

Καλέστε τώρα0086 15064665250

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > EMS Body Sculpting Machine

0001
0002
0003
Φορητή λαβή 4 μεγάλης ισχύος ηλεκτρομαγνητική μηχανή γλυπτικής ems υψηλής έντασης για ανύψωση γλουτών και διεγέρτης μυών
Φορητή λαβή 4 μεγάλης ισχύος ηλεκτρομαγνητική μηχανή γλυπτικής ems υψηλής έντασης για ανύψωση γλουτών και διεγέρτης μυών
Φορητή λαβή 4 μεγάλης ισχύος ηλεκτρομαγνητική μηχανή γλυπτικής ems υψηλής έντασης για ανύψωση γλουτών και διεγέρτης μυών

Φορητή λαβή 4 μεγάλης ισχύος ηλεκτρομαγνητική μηχανή γλυπτικής ems υψηλής έντασης για ανύψωση γλουτών και διεγέρτης μυών


Ερώτηση
Περιγραφή

11Εστιασμένη Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια Υψηλής Έντασης

Το μηχάνημα μυϊκής γλυπτικής EMS χρησιμοποιεί τεχνολογία εστιασμένης μαγνητικής δόνησης υψηλής έντασης, διεγείρει άμεσα τους κινητικούς νευρώνες, έτσι ώστε οι μύες του σώματος να συνεχίσουν να διαστέλλονται και να συστέλλονται (Αυτό το είδος συστολής δεν μπορεί να επιτευχθεί με τη συνήθη άσκηση ή την κατάλληλη άσκηση). Ο ενεργειακός παλμός 30 λεπτών Η θεραπεία μπορεί να διεγείρει 30000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες βοηθούν τα λιποκύτταρα να μεταβολίζονται και να αποσυντίθενται έντονα. Παράλληλα με τη μυϊκή ενδυνάμωση φέρνει νέα τεχνολογική εμπειρία για τη διαμόρφωση του σώματος.
12Εφαρμογή μηχανήματος μυϊκής διέγερσης EMS

Μυϊκή δόμηση, Καύση λίπους, Αδυνάτισμα σώματος, Ανύψωση γλουτών, Το μέσο πάχος των μυών αυξήθηκε κατά 16%, Η μέση βελτίωση του ορθού κοιλιακού ήταν 11%.
Πρόληψη και θεραπεία της ακράτειας ούρων από στρες
Προωθήστε την ανάρρωση μετά τον τοκετό
Αυξημένο πάχος κολπικού τοιχώματος και λίπανση μετά την εμμηνόπαυση

13Πλεονεκτήματα

1. Μπορεί να ορίσει διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης των μυών.
2. Διπλές λαβές, μπορεί να λειτουργήσει δύο άτομα ταυτόχρονα, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.
3. Είναι ασφαλές και μη επεμβατικό, μη τρέχον, χωρίς υπερθερμία και χωρίς ακτινοβολία και χωρίς περίοδο ανάρρωσης.
4. Χωρίς μαχαίρι, χωρίς ένεση, χωρίς φάρμακο, χωρίς άσκηση, χωρίς δίαιτα, Απλώς ξαπλώνοντας μπορεί να κάψει λίπος και να χτίσει μυς και να αναδιαμορφώσει την ομορφιά των γραμμών.
5. Εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας, μόνο ξαπλωμένη για 30 λεπτά = 30000 μυϊκές συσπάσεις (που ισοδυναμούν με 30000 roll belly / squats)
6. Είναι απλή λειτουργία και τύπος επιδέσμου. Η χειρουργική κεφαλή πρέπει να τοποθετηθεί μόνο στο χειρουργικό μέρος του καλεσμένου και μπορεί να ενισχυθεί με ειδική ταινία εξοπλισμού, χωρίς να απαιτείται αισθητικός για να χειριστεί το όργανο, κάτι που είναι βολικό και απλό.
7. Είναι μη επεμβατικό και η διαδικασία είναι εύκολη και άνετη. Απλά ξαπλώστε και ζήστε το σαν να ρουφήχτηκε ένας μυς.
8. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, υπάρχει μόνο ένα αίσθημα μυϊκής συστολής, χωρίς πόνο και εφίδρωση, και δεν υπάρχουν παρενέργειες στο σώμα, απλά κάντε το και φύγετε.
9. Υπάρχουν αρκετές πειραματικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι αξιοσημείωτο. Χρειάζονται μόνο 4 θεραπείες μέσα σε δύο εβδομάδες και κάθε μισή ώρα, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της αναμόρφωσης των γραμμών στο σημείο της θεραπείας.
10. Το σύστημα ψύξης της κυκλοφορίας του νερού εμποδίζει την κεφαλή επεξεργασίας να παράγει υψηλή θερμοκρασία, η οποία βελτιώνει σημαντικά τη σταθερότητα της παραγωγής ενέργειας.

14Προσδιορισμός:

Σώμα EMS Γλυπτική μηχανή

Μέγιστη κατανάλωση ενέργειας

2.3 kV/A,

Μέγεθος οθόνης

18.6 οθόνη ιντσών

Σχήμα Παλμού Διέγερσης

Δίφαση

Pluse διάρκεια

300 μας

Τέσλα

Μέγιστη 10

λειτουργία εργασίας

5 Διαφορετικός τρόπος λειτουργίας

(1) Λειτουργία χαλάρωσης
(2) Τρόπος φυσικοθεραπείας
(3) Λειτουργία μασάζ
(4) Λειτουργία μείωσης λίπους
(5) Λειτουργία μυϊκής αύξησης

Ψύξη

Αερόψυξη

Βάρος μηχανής

18KG

Τάση τάσης

110-240V

Συχνότητα

3-100hz

15

Cεπικοινωνήστε μαζί μας